Stichting Dierenambulance Dier in Nood 06-50260695
1001_home_din005013.jpg
Dier in Nood You Tube Kanaal
Email Adres: dierinnood@live.nl
Algemene Info
Werkgebied
Doelstelling
FDN
Donateurs
Bedrijven steun
Scholen
Seizoen nieuws
Vrijwilligers
Praktijk verhalen
Wagenpark
In het nieuws
Gemeenten en Overheid
Vermist
Foto
Asielen
Links
Kinderen
Nieuwsbrief
Vertel zelf over uw Dier
Dierenartsen
Dode Dieren
Webcam Dieren
Dieren filmpjes
Evenementen
Dierenlot
Donaties:

Zonder donaties is een stichting zoals de onze niet te verwezenlijken, want wij bestaan van de giften, en donaties van derden.
Natuurlijk staan wij ook wel eens op markten, als het niet te druk is met de dieren, om voorlichting te geven wie wij zijn en doen. Ook mogen wij van de meeste gemeenten waar wij rijden een collecte houden.
Als u het leuk vind en ons werk waardeert steun ons dan eens met een geldelijke gift, en wij zijn eigenlijk met ieder bedrag blij, omdat de een natuurlijk wat meer of minder heeft te besteden dan een ander, en het zijn moeilijke tijden voor de meesten.

Bedragen kunt u over maken op nummer NL60RABO0105968080. t.n.v Stichting Dieren in Nood.

Ook kunt u overwegen om onze stichting op te laten nemen in een eventueel testament, voor informatie hierover kunt u contact op nemen met een notaris. Het is iets waar niet vaak wordt over nagedacht maar overweegt u het eens. Een bekend Nederlands spreekwoord zegt genoeg.

Bij grote bedragen kunt u contact op nemen met de belasting dienst in uw omgeving , want de meeste giften of donaties zijn nog fiscaal aftrekbaar, en op deze manier betaald de overheid ook wat mee.

Wilt u wat geldelijk storten op ons rekening nummer, alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en beloven u dat het geld op verantwoordelijk manier besteed wordt.

Natuurlijk kunt u ons ook steunen met spullen. Te denken valt aan regenkleding, laarzen, cetera, of goede spullen die wij nog op markten kwijt kunnen. Wie weet wat er nog bij een opruiming van uw schuur of zolder nog naar boven komt, wat er al misschien al jaren ligt, waarvan u het bestaan niet eens meer wist.
Steun de plaatselijke dierenambulance en doe uw gift op: NL60RABO0105968080 t.n.v. Stichting Ambulance Dier in Nood
Nalaten voor hulp aan dieren

Uw testament; een wereld van verschil voor mens en dier.
Dieren in nood helpen op het moment dat u er niet meer bent. Een mooie gedachte. Ook op deze wijze kunt u de dieren helpen. Bijvoorbeeld door Stichting Dieren Ambulance Dier in Nood op te nemen in uw testament. Namens de dieren heel erg bedankt voor uw vertrouwen en natuurlijk uw hulp.

Weet u al precies hoe u een en ander wilt vastleggen en is een afspraak niet gewenst, dan heeft de notaris wel een aantal praktische gegevens van Stichting Dierenambulance Dier in Nood nodig.

Notarisinformatie
Statutaire naam: Stichting Ambulance Dier in Nood
Vestigingsplaats: Tzummarum
Kamer van Koophandel: 01082006
Keurmerk: Federatie Dierenambulances Nederland
ANBI verklaring: ja
Gedragscode: Dierenhulp
Home
Een eigen Onderkomen
Steun de plaatselijke dierenambulance en doe uw gift op: NL60RABO0105968080 t.n.v. Stichting Ambulance Dier in Nood